Koulutuskenttä


Peimarin koirat ry:n jäsenenä sinun on mahdollista lunasta koulutuskentän omatoimikäyttö-oikeus kalenterivuodeksi kerrallaan. Kenttämaksua 10 € (ei palauteta) vastaan saat kentän portin avaimen, joka tulee palauttaa hallituksen jäsenelle kuluvan vuoden 15.12. mennessä. Tällä käytännöllä pyrimme minimoimaan sen että avaimia "jää" maailmalle. Palauttamattomasta avaimesta laskutamme 20 € jolla katetaan lukon uudelleen sarjoituskustannuksia. Kenttä avataan jäsenten käyttöön aina keväällä heti kelit ja lumitilanne sen sallivat.

Mikäli olet kiinnostunut koulutuskentän omatoimisesta käytöstä, ota yhteyttä peimarinkoirat.ry@gmail.com niin lähetämme sinulle sopimuksen ja alla olevat kentän käyttösäännöt hyväksyttäviksi.

Peimarin koirat ry:n koulutuskentän säännöt

Koulutuskentällämme noudatetaan Eläinsuojelulain ja -asetusten mukaista hyvää koulutustapaa, kaikenlainen väkivalta eläintä kohtaan tai laittomat koulutustarvikkeet kuten sähköpannat ovat jyrkästi kielletty ja niiden käyttäminen johtaa välittömään kentän käyttöoikeuden menetykseen määräämättömäksi ajaksi. Näiden sääntöjen rikkominen tai noudattamatta jättäminen johtaa käyttö-oikeuden menettämiseen vähintään yhdeksi kaudeksi, tai yhdistyksen hallituksen katsomaksi ajaksi.

Yhdistyksen järjestetyt koulutukset ja tapahtumat sekä ostetut käyttövuorot ovat aina etuoikeutettuja koulutuskenttään, tällöin ei kentälle ole treenioikeutta avaimen haltijalla, muutoin kentän käyttäjät ovat tasa-arvoisia riippumatta siitä kuka oli kentällä ensin. Kenttää vuokrataan yhdistyksen ulkopuolisille toimijoille ainoastaan koulutustarkoitukseen, ei esim. yhteistreffeille tai ulkoilukäyttöön.

1§ OMISTAJA VASTAA KOIRASTAAN JA SEN TEKEMISISTÄ

- Omistajan tulee hallita koiransa kaikissa tilanteissa.

2§ KOULUTUKSESSA KESKITYTÄÄN KOIRAAN JA KOULUTUKSEEN

- Koirat pidetään kytkettyinä koulutuskentällä

- Mikäli koulutustilanne vaatii vapaana pitoa, esim. paikallaan makuu tai luokse tulo informoi asiasta ennen suoritusta kaikille koulutuskentällä oleville koirakoille ja varmista että heillä on omat koirat kytkettyinä.

- Tutustu koiran kanssa koulutuskenttään ennen treenin alkamista, jotta koira keskittyisi ohjaajaan, ei muihin koiriin.

3§ KENTÄLLE VAIN TERVEEN KOIRAN KANSSA

- Koira on oltava rokotettuna Suomen kennelliiton rokotusohjelman mukaisesti.

- Koiraa jolla on yskää, loisia tai muu tarttuva tauti ei saa tuoda koulutuskentälle.

- Juoksussa oleva narttu voi treenata kentällä, mikäli siellä ei ole muita koirakoita.

4§ ÄLÄ ANNA KOIRASI HÄIRITÄ MUITA KOIRIA

- Ei riehumista ennen koulutusta koulutuskentällä

- Muiden koulutustilannetta ei saa häiritä

- Informoi muita koirakoita, mikäli treenaat heittoesineellä.

- Sopu sijaa antaa, vuorottelemalla kaikki koirakot mahtuvat treenaamaan tarvittavat treenit, anna siis tilaa vuorostasi.

5§ KOULUTUSKENTTÄ PIDETÄÄN SIISTINÄ

- Koiran jätökset siivotaan pois kulkureiteiltä ja kentältä.

- Roskat ja tupakantumpit roskikseen.

- Avaimen haltija sitoutuu lukitsemaan portin lähtiessään viimeisenä.

- Jokainen kentän käyttäjä on velvollinen tiedottamaan yhdistyksen hallitusta viipymättä mahdollisista vaurioista tms.

6§ KÄYTTÖ-OIKEUS

- Kentän omatoimikäyttö-oikeus on henkilökohtainen, ja tarkoitettu omatoimitreeniin. Avaimen haltijalla ei ole oikeutta järjestää kentällä maksullisia tai maksuttomia treenejä, näihin tulee vuokrata kenttäaika erikseen.