Hallitus

Henri Toukonen

Puheenjohtaja

Olen Paimiolainen, kahden leonberginkoiran Carloksen ja Lolan omistaja. Harrastan toisen koirani Carloksen kanssa pelastuskoiratoimintaa, sekä olen molempoien koirieni kanssa aktiivisesti mukana Suomen Karva-Kaverit ry:n toiminnassa.
Koiratouhut ovat minulle enemmän elämäntapa, kuin harrastus.

Lisa Hyrkäs

Varapuheenjohtaja

Olen Lisa Hyrkäs ja toimin Peimarin koirissa koulutusvastaavana. Oma koirataustani alkaa jo varhaislapsuudesta. Toisen koirani kanssa hurahdin mukaan pelastuskoiraharrastukseen vuonna 2002 ja siinä olen mukana edelleen. Kaikenlaisia lajeja ja puuhailuja on tullut koirien kanssa tehtyä. Tällä hetkellä kotonani asuu rottweiler Inka ja länsigöötanmaanpystykorva Eetu.Haluan toivottaa kaikki Peimarin koirat ry: n jäsenet tervetulleiksi mukaan toimintaan. 

Jaana Paasonen

Jäsensihteeri

Tykkään liikkua luonnossa ja perheemme  koira Musti toimii päivittäisenä lenkkiseurana ja liikuttajana. Koiramme on mukana kaikessa arjen askareissa sekä tietysti sohvalla seuranpitäjänä.  

Katja Arvio

Sihteeri

38-vuotias tuleva shetlanninlammaskoiran kasvattaja Kemiönsaarelta. Laumaamme kuuluu kahden kissan lisäksi 3 koiraa, joista nuorin on sijoituskoira. Harrastan koirieni kanssa lähinnä näyttelyissä käyntiä.

Jaakko Grönlund

Rahastonhoitaja

26 vuotias suomenlapinkoiran omistaja Paimiosta. Koirani on aina valmis ulkoilukaveri ja käymme aktiivisesti koirapuistossa.

Johanna Virtanen

Hallituksen jäsen

Markku Sistonen

Kenttävastaava


Anu Toukonen

Viestintä