Hallitus 2023

Henri Toukonen

Puheenjohtaja, kenttävastaava

Paimiolainen, leonberginkoira Carloksen omistaja. Harrastan Carloksen kanssa rally-tokoa, hakua höntsäily mielessa ja käymme doboilemassa. Olen mukana myös aktiivisesti Suomen Karva-Kaverit ry:n toiminnassa.
Koiratouhut ovat minulle enemmän elämäntapa, kuin harrastus.

Lisa Hyrkäs

Varapuheenjohtaja, koulutusvastaava

Olen jo Peimarin koirien hallituksen vanhaan kaartiin kuuluvaa väkeä mukana ehkä jostain 2013 vuodesta . Koirat ja lajit ovat ehtineet vuosien saatossa vaihtua. Mummojen sijaan etsimme nykyään metsästä lintuja. Saksanseisoja Hilla ja englanninspringerspanieli Havu pitävät huolta ettei elämästä löydy pahemmin laiskottelulle aikaa Metsästyslajien ohella puuhailemme mm. agilitya,rallytokoa,noseworkiä ja canicrossia.  

Leena Salo

Jäsensihteeri

Koti ilman koiraa on kuin puutarha ilman kukkia kuvastaa hyvin omaa taustaani. En muista elämästäni aikaa ilman koiria ja koulutukseltani olen puutarhuri. Ensimmäinen koira aikoinaan perheessämme oli irlanninsetteri ja sen jälkeen olen kasvanut venäjänvinttikoirien parissa koko lapsuuteni ja nuoruuteni. Omaksi roduksi valikoitui kuitenkin astetta pienempi puikkonokka eli whippet, vinttikoiraihminen siis päästä varpaisiin. Polongain kennelnimellä on myös kasvatettu useampikin pentue. Hetkeksi olen ajautunut myös noutajamaailmaan, kun kotiin ensin kotiutui aikuinen kodinvaihta flätti ja sille muutaman vuoden kuluttua kaveriksi kodinvaihtaja kultsu. Nyt kotona asustelee whippetpoika Henkka (1,5v) ja sillä kaverina kultsuvanhus Usko (10v). Usko nauttii lenkkeilystä lähimetsässä ja Henkan kanssa ollaan tutustuttu arkitottikseen, hoopperssiin, rally-tokoon ja tietysti käytiin kesällä ottamassa ensiaskelia ratajuoksussa. Kotona myös jumppaillaan ja hiukan doboillaan.

 

Veera Hermonen

Sihteeri

Rally-tokon, lintukoiralajien, tokon ja monen muunkin lajin koiraharrastaja Paimiosta. Koiraharrastukset aloitin 2008 perhoskoirani kanssa agilitysta, ja sehän oli sen jälkeen menoa! Uuden oppiminen ja opettaminen innostavat ja kiinnostavat minua, kuten myös koiran ja ihmisen välinen viestintä. Tällä hetkellä kaikkea uutta ja vanhaa kanssani ihmettelee ja kokeilee labradorinnoutaja Summa. Yhdestä en tingi, vaikka lajit vaihtuvat - haluan, että koiralla on treeneissä aina mahdollisimman hauskaa.

Tarja Virta

Rahastonhoitaja

Tällä hetkellä koiraton koiranainen. 


Anu Toukonen

Viestintä

Se "hullu koiranainen" joka elää ja hengittää koirista vaikka aika ei juuri riitä harrastamiseen. Carlos leonberginkoiran mami lisäksi teen töitä koirien parissa koirahieroja. Perheeseemme kuuluu myös pari kissaa, aikuiset lapset ja yksi lapsenlapsi. Kun en ole hieromassa tai yhdistyshommissa, minut todennäköisemmin löytää luonnosta retkeilemästä tai pohjoisesta vaeltamastasta. 


Teija Ovaskainen

Koulutusvastaava

Olen Teija Ovaskainen Paimiosta, kuvassa olen koiriemme Ainon ja Ulpun kanssa, joiden kanssa harrastan tavoitteellisesti Nomea ja Mejää, lisäksi talvisin mm. rally-tokoa.

Näiden kahden koiran myötä olen menettänyt sydämeni paitsi käyttölinjaisiin labradorinnoutajiin, niin myös rodunomaisiin lajeihin.

Olen aktiivinen jäsen useassa lähiseudun yhdistyksessä. Peimarin koirat ry:n jäsen olen ollut vuodesta 2019. Nykyisin olen Peimarin koirat ry:n hallituksen jäsen sekä yhdistyksen toinen koulutusvastaavista.

Olen yhdistyksen yksi kouluttajista, jotka vetävät arkitottelevaisuuskoulutuksia jäsenille. Vedän myös lintukoirille kimppatreenejä ja nuorille noutajille taippari -kursseja sekä jäljestyksestä kiinnostuneille mejä -koulutuksia.

Toivottavasti nähdään kimppalenkeillä, koulutuksissa, treeneissä, talkoissa tai muissa Peimarin koirat ry:n tapahtumissa.


Katariina Vornanen

Hallituksen jäsen

Olen Katariina (Katsu) Vornanen ja asun Paimiossa. Harrastelen weimarinseisoja Artun kanssa lenkkeilyä, arkitottista, yleistä höntsäilyä ja mieheni metsästelee Artun kanssa lintuja. Perheeseemme kuuluu myös Hansu-kissa. Ennen Arttua minulla on ollut kaksi saksanpaimenkoiraa ja cockerspanieli sekä hevonen. Kaikki koiran kanssa touhuilu on lähellä sydäntäni ja palkitsevaa - koira on hyvä kaveri!