Luento Ilmoittautuminen

FT, eläinten käyttäytymistieteen dosentti, tietokirjailija Katriina Tiira tulee Paimioon luennoimaan koiran ja ihmisen suhteesta 18.11. klo 14, luento pidetään Paimion kaupungintalon auditoriossa ja sen kesto on n. 2h, ovet aukeavat klo 13.30, olethan ajoissa paikalla. Hinta Peimarin koirat ry:n jäsenille 10 € ei-jäsenille hinta 25 €.
Mukaan mahtuu 150 henkilöä.

Tällä luennolla käydään läpi uusia teorioita ja tutkimuksia koira "vanhemmuudesta". Ihmisvanhemmuudessa tiedetään jo hyvin miten erilaiset vanhemmuustyylit vaikuttavat lapsen kehitykseen, ja minkälaiset vanhemmuustyylit ovat parhaimpia lapsen kehityksen kannalta. Koiran ja omistajan suhde on ollut suuressa myllerryksessä viime vuosina, ja erilaisista kasvatustyyleistä keskustellaan paljon. Koiran ja omistajan suhde muistuttaa todella paljon vanhemman ja lapsen suhdetta - voimmeko oppia jotain näistä? Luennolla käydään läpi myös omistajan persoonallisuuden vaikutusta koiran käyttäytymiseen.


Maksa ilmoittautumisesi ensin, käytäthän viitettä! Ota kuvakaappaus maksutapahtumasta tai tulosta kuitti verkkopankistasi, lataa se ilmoittautumislomakkeen yhteyteen.
HUOM! Ilman maksukuittia tehdyt ilmoittautumiset hylätään.

Tilinumero: FI11 4309 0010 1775 66

Saaja: Peimarin koirat ry

Viite:  231141

Ilmoittautuminen on sitova, osallistumismaksua ei palauteta, voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin jos itsellesi tulee este. Ilmoitathan osallistujan vaihtumisesta sähköpostitse peimarinkoirat.ry@gmail.com